Made with love

100% natuurlijk en plasticvrij 


Na heel wat gelezen te hebben over de vele voordelen van geitenmelkzeep én de blijvende zin om aan de slag te gaan met onze eigen melk, ontstond het idee van onze Geitjeszeep! Wat begonnen is met twee zeepjes is uitgegroeid tot een ruim assortiment waar we super trots op zijn.  

Naast onze zepen, shampoobars, scheerzeep en badzout, hebben we ook mooie zeepaccessoires. 

hebben onze zepen steeds op voorraad. Geef een seintje op 0478/606285 wanneer je er wenst om te komen. Opsturen is uiteraard ook mogelijk!

Onze geschenkjes zijn een leuke cadeautip voor deze feestmaand. Je vindt hier enkele combinaties in promo.

 

Ontdek hier onze negen zalig zachte lichaams- en handszepen. Elk zeepje heeft zijn eigen unieke geur en eigenschappen.


Shampoobar

 


Een shampoobar gebruiken is zowel goed voor je haar als voor je hoofduid!

 


Scheerzeep 

 

Onze 100% natuurlijke scheerzeep heeft een klassieke mannelijke geur en creëert een romige schuim.

 


Badzout

 

Je lichaam neemt tijdens een bad met badzout veel mineralen, natrium, magnesium en kalium op. Doordat zout de zuurgraad van het water verandert, wordt de hardheid van het water minder. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat je huid lekker zacht aanvoelt na een bad.

 


Accessoires

 

Onze geitenmelk is heel hydraterend en wordt gemakkelijk opgenomen door de huid. Het is goed voor elk type huid, maar zeker ook voor baby’s, kinderen en mensen met een droge of gevoelige huid.

 

"Soap is to your body what laughter is to your soul"

 

Geitenmelk bevat caprylzuur wat verschillende positieve eigenschappen heeft. Het helpt dode huidcellen verwijderen. Je krijgt dus een fris, gezond en ‘nieuw’ velletje. Superzacht en glad! Daarnaast is het pH-verlagend. De pH van geitenmelk ligt heel dicht bij de natuurlijke pH van onze huid en verstoort dus onze pH niet. Zo behoud je het laagje van onze huid dat ons beschermt tegen hitte, kou, uv-stralen en bacteriële infecties.

 

Onze zeep bevat niet alleen de voordelen van onze geitenmelk, hij is ook heel duurzaam!

  • Er wordt enkel met plantaardige oliën gewerkt. In veel zepen wordt palmolie gebruikt wat een negatieve invloed heeft op het milieu.
  • Onze zeep is 100% vrij van (micro-)plastic. Standaard zepen zijn niet alleen verpakt in plastic, plastic is vaak ook een ingrediënt. Terwijl ons plasticgebruik zo al in een razendsnel tempo toeneemt.
  • Onze verpakking is van gerecycleerd materiaal.

 

Onze zeep wordt gemaakt door Dave van Zeperij, een Belgische collega, en heeft dus een kleine voetafdruk.

Meer info over de zeepjes zelf en onze andere verkooppunten vind je op onze website , op facebook of op instagram.